treavalon.com

het LEANDRA APPELMAN fonds*

 

2003 – 2013 = 11 jaar. Het fonds heeft net zo lang bestaan als Leandra op aarde heeft geleefd. Dit is de totale verantwoording

 

 

Het LEANDRA APPELMAN fonds’  is een klein fonds waaruit jaarlijk een bedrag ter beschikking komt  voor kleinschalige projecten waarbij kinderen  betrokken zijn. Het LEANDRA APPELMAN  fonds’  is opgericht op 26 september 2003. Het fonds ontvangt een jaarlijkse basisbedrag van Adri Appelman die tevens alle overige kosten voor zijn rekening neemt.

Lees meer Leandra Appelmanfonds

Vereniging Ouders van een Overleden Kind (VOOK)

 

Wat kan VOOK voor u betekenen?

 

Vereniging Ouders van een overleden Kind is een zelfhulporganisatie van ouders met een overleden kind, die begrip en medeleven willen bieden aan lotgenoten.

Wanneer je kind sterft val je in de duisternis en de chaos van tomeloos verdriet: de wereld is vergaan. De puinhopen van die vergane wereld vormen een oorlog waarin je radeloos ronddwaalt: "laat mij nu ook maar doodgaan. Is er iemand die mij kan helpen?".

In 1981 hebben een aantal ouders met deze gemeenschappelijke ervaring de Vereniging Ouders van een Overleden Kind opgericht. zij ondekten dat het delen van gevoelens, angsten en wanhoop hen in staat stelde overeind te krabbelen en hun leven opnieuw op te bouwen; een leven welliswaar, dat nooit meer zal zijn wat het ooit is geweest. Het verdriet blijft. Wanneer je kind sterft word je getroffen door levenslang verdriet, dat is de prijs die je betaalt voor de liefde voor je kind. Die liefde blijft bestaan over de dood heen.

Lees meer VOOK

Naar boven

Copyright © 2014. Alle rechten voorbehouden treavalon.com